Вживання достатньої кількості води є ключем до здорового способу життя. Тому варто знати, скільки саме води варто пити, щоб скинути зайву вагу. Про це розповіла дієтолог Емі Гудсон.

Під час схуднення ми переглядаємо те, що їмо, але не звертаємо увагу на споживання води. Не рідини, а саме чистої води.

Окріп / фото: Freepik
Окріп / фото: Freepik

В більшості випадків на воду звертають увагу лише у випадку величезної спраги, або після тренування. Тому незалежно від пори року варто залишатись зволоженим і прийти до своєї ідеальної ваги.

Як вода вплине на схуднення:

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
  • Вода не тільки знижує апетит, але і підвищує стан насичення. Це призводить до споживання меншої кількості калорій. Тобто людина з’їсть реальну порцію. А це в свою чергу зменшить варіант ожиріння;
  • Вживання води – ідеальний спосіб безкалорійної гідратації. Тож замість якогось коктейлю, чаю, або кави випийте склянку чистої води, щоб забезпечити собі водний баланс.
  • Ви будете відчувати себе краще на фізичному рівні, підвищивши свою працездатність. А це може навіть сприяти спаленню калорій під час активних тренувань.

Схуднення, Pixabay
Схуднення, Pixabay

Універсальної дози води не існує для схуднення, або підтримки ваги. Для жінок оптимальна кількість води 11 чашок, а для чоловіків – близько 15 чашок на день. Ці дози включають не тільки воду у чистому вигляді, але і рідину, яка поступає з їжі та напоїв.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, вчені зруйнували міф про горіхи: велике пузико не виросте

Раніше наш портал інформував, чому люди розмовляють у сні: вчені розповіли про можливу причину лунатизму

Також портал Знай повідомляв, ай-ай, моя нога: як швидко пережити судому і не допустити її повторення