Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які не забувають стежити за чистотою своїх речей, є дуже корисна інформація. Справа в тому, що після прання, хоч у пральній машинці, хоч навіть руками, при неправильному зберіганні в шафі на одязі з'являється затхлий запах. Інакше цей "аромат" ще називають застарілий.

В цьому випадку, одягати такі речі та йти в них, скажімо, на роботу, вже не можна. Потрібно терміново шукати їм заміну, а їх знову прати або робити щось ще, щоб позбутися цього неприємного запаху.

Якщо в таку ситуацію ви потрапляєте вперше і не знаєте, що робити в цій ситуації, є поради одного українського блогера, які допоможуть вам.

Шафа з речами. Фото: скрін youtube
Шафа з речами. Фото: скрін youtube

Вихід, як завжди, є, і досить простий. Звичайно, видалити цей неприємний запах можна, але без прання все ж таки обійтися не вийде.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як позбутися запаху затхлості та вогкості на одязі

Шафа з речами. Фото: скрін youtube
Шафа з речами. Фото: скрін youtube

Що знадобиться?

Засіб, який, напевно, є у вас на кухні. А саме – білий оцет.

Оцет, фото shuba
Оцет, фото shuba

Що і як робити?

Якщо на вашому одязі з'явився застарілий запах затхлості та вогкості, додайте у прання трохи звичайного білого оцту. Це надасть їй запаху як нового, а завдяки високому розведенню одяг взагалі не пахне оцтом. Наступного разу, коли ця проблема з'явиться, згадайте про цей простий спосіб повернути одязі колишню свіжість.

Нагадаємо, біслять натоптиші та мозолі? Найбюджетніші способи для розтяжки улюбленої пари взуття.

Раніше повідомлялося, надто самостійні? 10 прізвищ людей, які завжди відмовляються від чужої допомоги.

Також, яку техніку не можна включати в подовжувач: втратите холодильник і тостер.