Неприємний запах поту на улюбленій куртці чи пальті може зіпсувати настрій. Адже випрати верхній одяг – процес не легкий. Але є кілька дієвих хитрощів, завдяки яким без сліду позбутися цієї проблеми за лічені хвилини!

Ось кілька перевірених способів повернути одязі свіжість із мінімальними зусиллями та вкладеннями. По-перше, оцет. Змішайте його порівну з водою, розпорошивши на проблемних ділянках. Запах зникне, наче його й не було. Однак залишиться питання - що ж робити із запахом оцту, який згодом все ж таки повинен вивітритися.

Сода, оцет, фото з відкритих джерел
Сода, оцет, фото з відкритих джерел

По-друге, сода. Зробіть з неї густу пасту на воді і залиште на куртці або пальті на годину, потім приберіть суміш щіткою. Вона чудово поглинає усі сторонні аромати. Лимон також знадобиться. Просто прикладіть до одягу серветку, змочену соком цитрусу. Свіжий цитрусовий аромат переб'є будь-які неприємні запахи. Можна скористатися і улюбленою ефірною олією – головне попередньо перевірити, що вона не залишає плям. Декілька крапель – і одяг набуває приємного аромату.

Звичайна сіль також допоможе, якщо змішати її з теплою водою в розчині. Головне – уникати цього на темному вбранні через ймовірність виникнення плям.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Шкіряна куртка, скріншот
Шкіряна куртка, скріншот

Насамкінець, ефективний варіант – спиртовий розчин (спирт змішуйте з водою порівну). Він не тільки забере небажані запахи, а й продезінфікує тканину.

Нагадаємо, ай-ай, моя нога: як швидко пережити судому і не допустити її повторення

Як повідомляв "Знай.ua", зупиніться, поки не пізно: яка доза алкоголю призупинить ваш мозок на 2 тижні

Знай.uа писав, кольорові речі пере неправильно: що ви робите не так і як це виправити