Свята – не тільки привід зібратись родиною, щоб поспілкуватись, але і привід гарно поїсти. Тому після цього ми бачимо на вагах зайві набрані кілограми.

Дієтилогиня дала поради стосовно того, як прийти до форми після новорічних свят. Тож, скористуйтесь цими простими лайфхаками, щоб позбутися результатів застілля.

Застілля, кадр з відео
Застілля, кадр з відео

Розвантажувальні дні

Ми звикли після свят влаштовувати собі розвантажувальні дні, які буцімто приберуть все зайве та виведуть токсини та шлаки. Це міф, який не отримав підтвердження. Для повернення нормального обміну речовин, достатньо буде повернутись до свого звичного режиму харчування.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Розвантажувальний день, сайт MixSport
Розвантажувальний день, сайт MixSport

Харчовий режим

Важливо їсти кожного дня в один і той же час. Пропускати прийоми їжі суворо заборонено, обов’язково – сніданок та обід. Вечеряти бажано до 19 вечора і лягати спати якомога раніше. Режим сну також відіграє велику роль у цьому.

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

Прибрати пусті вуглеводи

Зараз саме час прибрати зі свого раціону випічку, фаст-фуд та жирну їжу. Пам’ятайте, що свою норму ви вже з’їли, і воно не приносить жодної користі. Час ввести в свій раціон корисні продукти.

Правильне харчування, фото: Знай.ua
Правильне харчування, фото: Знай.ua

Пийте більше води

Вода – основа нашого організму. Вона не тільки збагачує наші клітини та всі системи організму, але і допомагає запустити метаболізм, щоб все зайве зійшло.

Нагадаємо портал Знай інформував, що не з'їли, то залишимо на потім: як не отруїтися улюбленими стравами або скільки можна зберігати готову їжу

Раніше на порталі Знай повідомлялося, пережити свята: як уникнути переїдання за новорічним столом, прості поради

Також, наш портал інформував, не покладайте всю надію на таблетки: які продукти допоможуть швидше оклигати при грипі та застуді