Обвітрена шкіра – часта проблема, особливо в холодну пору року. Недостатнє зволоження, холодний вітер та авітаміноз сприяють цьому явищу.

Обвітрена шкіра не тільки не приваблива на вигляд, але дуже болюча, адже деколи вона просто вкривається тріщинами. Але якщо притримуватись декількох порад, то обвітреної шкіри можна не тільки уникнути, а й реанімувати вже наявне явище.

визначити тип шкіри
визначити тип шкіри, https://krasivoybud.ru/

Як врятувати обвітрену шкіру

Для початку потрібно скасувати всі лазневі процедури. Гаряча вода та повітря можуть завдати шкірі додаткової шкоди. Умивайтеся лише трохи теплою водою, обличчя треба зволожувати олією. Обвітрена шкіра може часто лущитись, але віддирати її не можна. Це може призвести до тріщин, або навіть виразок.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Крем та олію наносьте відразу після умивання. Обвітрена шкіра потребує зволоження кожну секунду, тож не потрібно давати їй "сохнути". Чим активніше проводиться зволоження, тим швидше відновиться водний баланс.

Догляд за шкірою, фото medera
Догляд за шкірою, фото medera

Повітря у приміщенні відіграє величезну роль у відновленні та загальному стану шкіри. Тому потрібно провітрювати свою кімнату, якщо не маєте спеціального зволожувача.

Від кави та алкоголю також потрібно буде відмовитись на деякий час. Ці речовини сприяють виведенню рідини з організму, а шкіра і так зневоднена. А от зелений та трав'яний чай допоможуть відновити баланс, а також наповнять корисними елементами організм.

Макіяж у ці часи повинен бути стриманий, адже шкірі потрібен спокій.

Нагадаємо, портал Знай, інформував бутерброди занапастять ваше здоров'я: дієтологи пояснили, чому не можна поєднувати ковбасу та хліб

Раніше на порталі Знай повідомлялося, замучала сильна печія: позбавляємося від дискомфорту без ліків

Також, наш портал інформував, чому ніколи не пізно кинути палити - що відбувається з організмом одразу через 20 хвилин після "відмови"