Бувають у житті і неприємні моменти, коли чашка кави приносить не заряд бадьорості, а обов'язок випрати речі, в яких ви збиралися виходити з дому. Виведення плями – велика проблема, і здається, що шансів на успіх дуже мало.

Звичайно, ви можете витратити гроші на спеціальний засоб для виведення плям, однак стає моторошно від думки про те, що ви витратите стільки грошей на це, особливо коли фінанси обмежені.

Всесвітньо відома ведуча програми This Morning на британському телеканалі ITV Антея Тернер поділилася деякими порадами та підказками для вирішення повсякденних завдань, і одне з них привернула увагу багатьох.

Плями від кави, фото tkan
Плями від кави, фото tkan

Плями від кави, чаю, макіяжу, чорнила, трави чи чогось іншого, що зіпсувало вашу улюблену сорочку чи штани – це просто жах. Але є блискучий і неймовірно дешевий спосіб зробити ваш одяг таким же білим, як і в день, коли ви його купили. І цей секрет насправді можна знайти на кухні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Плями від кави, фото uborka
Плями від кави, фото uborka

Харчова сода є майже чудодійною зброєю у боротьбі зі стійкими плямами. Потрібно приготувати суміш із харчової соди та води, яка за консистенцією нагадує своєрідний клей.

Ви берете трохи цієї суміші та наносите на пляму, залишаючи її на деякий час.

Після цього закидаєте забруднений одяг у пральну машину, і більшість плям можна вивести за допомогою звичайного прання за температури 40 градусів.

Однак у деяких випадках може знадобитися 60 градусів. І пляма зникне за допомогою цієї маленької хитрості!

Суміш можна використовувати на небілому одязі, і він не потьмяніє.

Нагадаємо, замучила сильна печія: позбавляємося дискомфорту без ліків.

Раніше повідомлялося, пухнастий проти ялинки: як безпечно прикрасити дерево, якщо в будинку є кішки.

Також, у жодному разі не викидайте це в унітаз: прості речі, які можуть наробити чимало бід.