Виявляється, що лак для волосся допомагає не тільки зафіксувати нову зачіску, але ще й надає можливість "перемагати" домашні проблеми. На цей раз наші дорогі читачі дізнаються, як і кому лак для волосся допоможе під час збирання.

Про це розповів один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими лайфхаками у мережі YouTube.

Лак для волосся, фото feichka
Лак для волосся, фото feichka

З його слів, лак для волосся може спокійно замінити валик для одягу. Саме з його допомогою можна прибрати шерсть собаки або кішки, залишену на диванах, кріслах, килимах та на інших домашніх меблях із тканини.

Крім лаку, вам знадобиться паперовий рушник або серветка. Порядок дій наступний. Потрібно нанести на паперово рушник лак для волосся. А потім можна протирати поверхні, вкриті вовною свійських тварин. Так, на видалення вовни свійських тварин піде лише кілька секунд.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Старі меблі, скріншот: YouTube
Старі меблі, скріншот: YouTube

Ще одне альтернативне рішення для видалення волосся з меблевої оббивки без застосування хімічних засобів – надягти латексну або гумову рукавичку. У цьому випадку не потрібні додаткові засоби для чищення. Скупчення ворсинок і так швидко зникнуть із поверхні меблів.

Надягніть латексну або гумову рукавичку. Потріть поверхню рукою в рукавичці, щоб зібрати волосся. Для посилення ефекту можна трохи зволожити поверхню. За потреби повторіть весь процес.

Скрін, відео YouTube вікно
Скрін, відео YouTube вікно

Обробити лаком штори

Також лак для волосся стане у нагоді і після прання штор. Це допоможе розгладити їх набагато швидше. Все, що вам потрібно зробити – це повісити мокрі штори на карниз відразу після закінчення прання. Їхня власна вага потягне тканину вниз, і складки почнуть розправлятися. Далі збризкайте всю штору лаком для волосся. Робіть це з відстані 20 см, щоб не залишити негарних плям.

Справа в тому, що спрей збереже ваші штори прямими і створить на їх поверхні захисний шар, який не дозволить пилу та бруду осідати на них протягом тривалого часу.

Нагадаємо,рівно, швидко та надійно: легендарний лайфхак для прасування з TikTok.

Раніше повідомлялося, чому організм просить солодке в холодну пору року: МОЗ поділилося порадами.

Також, чому шкідливо спати вдень і що потрібно писати перед сном: 5 правил висипання.