Для наших читачів, які люблять підтримувати свіжість та чистоту у всьому, що є навколо, а в першу чергу у своєму одязі, є дуже цікаві способи, які допомагають прискорити процес прасування. Ми чудово розуміємо, що це не найприємніший процес по дому, адже прасування може забирати дуже багато дорогоцінних хвилин.

Пропонуємо нашим читачам звернутися до соціальних мереж, щоб знайти круті прийоми, які допомагають швидше прасувати білизну.

Так, професійна прибиральниця Керолайн Соломон у мережі TikTok поділилася відео про те, як зробити прасування набагато легшим.

Прасування з фольгою, скріншот: TikTok
Прасування з фольгою, скріншот: TikTok

Вона порадила зняти чохол з дошки для прасування, розстелити на ній лист фольги блискучою стороною вгору і гладити річ праскою.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Прасування з фольгою, скріншот: TikTok
Прасування з фольгою, скріншот: TikTok

Керолайн стверджує, що кухонна фольга прискорить процес прасування. Лист потрібно покласти під покривало або тканину, яку потрібно пропрасувати. Важливо, щоб фольга була "блискучою стороною вгору", оскільки так лайфхак працюватиме краще. Це дозволить прасувати одяг набагато швидше.

Прасування з фольгою, скріншот: TikTok
Прасування з фольгою, скріншот: TikTok

"Алюміній є відмінним теплопровідником, тому він прискорює прасування, фактично гладить обидві сторони одночасно", - наголосила Керолайн.

@neat.caroline

Ironing hack with aluminum foil! #fyp #ironing #aluminumfoil #ironinghack #hometips #learnontiktok #ironingboard

♬ original sound - Neat Caroline

Нагадаємо, лікті чіпляються за вовняні кофти, як шорсткі п'яти за килим - не біда: як врятувати ніжну шкіру.

Раніше повідомлялося, як охолодити вино без льоду та холодильника, а вм'ятину в підлозі вирівняти без майстра: лайфхаки на всі випадки життя.

Також, смак, за який платимо роками: ці продукти прискорюють старіння.