Існує безліч лайфгаків, які вигадувалися з метою спростити різні побутові завдання. Так, деякі господині радять при збиранні пилососом засипати в нього трохи прального порошку. Навіщо це потрібно, пише інформаційний портал glamour.

Згодом у кімнатах збирається пил, бруд та неприємні запахи. Пилосос допомагає швидко впоратися із забрудненнями, але що робити, щоб нівелювати неприємні запахи?

Прибирання будинку. Фото: скрін youtube
Прибирання будинку. Фото: скрін youtube

Досвідчені господині рекомендують протестувати простий, але вкрай ефективний трюк із пральним порошком, який допоможе позбавитися неприємного запаху під час збирання.

Лайфгак працює дуже просто: невелику кількість порошку потрібно засипати в контейнер пилососа. Попередньо достатньо двох столових ложок. Таким чином, пилосос буде не тільки виконувати свою головну функцію, але і виконувати роль ароматизатора.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Прибирання будинку. Фото: скрін youtube
Прибирання будинку. Фото: скрін youtube

Після прибирання в будинку витатиме приємний аромат і не доведеться додатково витрачатися на освіжувачі повітря, від яких часто зводить носа.

Наголошується, що засипати пральний порошок необхідно в чистий пилозбірник, попередньо очищений від сміття.