Тренування для живота стоячи націлене на кожен м'яз вашого преса, щоб створити міцний, чіткий прес всього за 10 хвилин. Також ідеально підходить для початківців.

Тренер Лінн Фернандес із Dat Fit Training каже, що міцний прес важливий з багатьох причин: покращує баланс і стабільність, покращує поставу, знижує ризик болю в попереку та ризик травм.

Вправи для живота в положенні стоячи допомагають зміцнити м'язи, активувати весь корпус і знизити напругу в шиї та спині. Вам не потрібно лягати на підлогу, щоб привести прес у форму.

Виконуйте кожну вправу протягом 1 хвилини, а потім повторіть.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Вправа 1. Від коліна до ліктя – опрацьовується нижній прес та косі м'язи живота.

Поставте руки за голову і повертайтеся, піднімаючи на косо коліно кожної ноги до ліктя протилежної руки.

Вправа 2. Бічні згини сумо - альтернативна сторона, з'єднайте лікоть з верхньою частиною квадріцепсів.

Вправа 3. Рубати дрова вправо/вліво - широка стійка - перенести впоперек і повернути. Якщо хочете, ви можете глибше перейти в положення присідання.

Вправа 4. Підйом коліна - зчепити руки над головою. Чергуйте коліно з гарним закругленим заднім коліном до середини. Це імітує вправи на пресі, сидячи у тренажерному залі.

Скручування преса в положенні стоячи

Нагадаємо, що качайте не попу, а шию: чим небезпечний жир біля обличчя і як від його позбутися.

Раніше ми повідомляли, як підтримувати фізичну форму взимку і не "впасти в сплячку": МОЗ поділилося рекомендаціями.