Зима у самому розпалі, і хоча гуляти у сніжну погоду доволі приємно, однак у таку пору важливо вберегти ноги від холоду. Придбати дороге і якісне взуття ще не означає, що проблему вирішено. Варто знати, як утеплити зимові чоботи.

Про це пише видання Verywell Fit.

Навіть у теплому взутті ноги можуть мерзнути. Це залежить від багатьох факторів.

Стильне взуття на зиму. Фото Freepik
Стильне взуття на зиму. Фото Freepik

Видання радить надавати перевагу взуттю зі натуральної шкіри.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обирайте зимові чоботи з щільних тканин, щоб холодне повітря не потрапляло всередину.

Також можна утеплити пару черевиків підручними засобами.

Папір. Все, що потрібно зробити, це обмотати папером або паперовими рушниками частину стопи з пальцями і одягти взуття. Це досить тонкий шар ізоляції, який не доставить дискомфорту, проте ноги будуть у теплі.

Взуття. Фото: скрін youtube
Взуття. Фото: скрін youtube

Грілки для пальців ніг. Це хороший варіант, щоб не замерзнути під час довгої прогулянки. Такі одноразові вкладиші, які активуються при розпакуванні та забезпечують тепло до шести годин. Їх потрібно класти під пальці та одягти взуття.

Харчова плівка, фото: відкриті джерела
Харчова плівка, фото: відкриті джерела

Поліетилен. Ще один спосіб, який зберігатиме взимку ваші ноги в теплі. Все, що потрібно – прокласти поліетиленову плівку між ногою та верхньою частиною взуття. Завдяки цьому холодне повітря не може проникнути до пальців ніг і не затримає піт на підошві стопи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від них прищі ростуть, як гриби після дощу: з якими продуктами потрібно бути обережнішими.

Також наш портал інформував, еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, важливі продукти, які врятують вашу шкіру від зморшок зі старінням: будете молоді, як ніколи.