Вже багато років дієтологи і гастроентерологи сходяться на думці, що будь-який вид ковбаси не корисний для здоров'я. Але незважаючи на всі запевнення лікарів, супермаркети пропонують величезний вибір цієї продукції.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯкщо не можете відмовити собі у її вживанні, то варто знати, на шо варто звертати увагу, щоб завдати менше шкоди своєму організму.
Варена ковбаса
Її колі має бути блідо-рожевим, а не яскравого або навіть малинового відтінку.
Яскравий колір говорить про чимало барвників, зокрема Е250.
Великі дози цього барвника небезпечні для людей.
Упаковка має бути без слідів здуття, деформації чи плям.
Краще буде обрати ту ковбасу, оболонка якої не прилягає до неї щільно, або липне до рук
Копчена ковбаса
Обираючи головний інгредієнт для бутербродів на новорічному столі, варто звернути увагу на її щільність і на зріз. Він має бути рівномірний, сухий і гладкий.
Сало у ній має бути білим, а не жовтим або коричневим.
Обов'язково дивіться про те, що пишуть на етикетці.
Краще за все обирати варіанти із мінімальною кількістю інгредієнтів та та уникати Е575.
Якісний продукт не повинен називатися "м'ясний виріб", це повинна бути саме "ковбаса".
Нагадаємо, доякі квіти сприяють одужанню хворого: можна приносити, але варто бути уважними.
Раніше ми повідомляли про виразки та летальний кінець: чому не можна "перенасичувати" організм залізом.
Також, не потрібно плювати в око і тикати фіги: як швидко вилікувати ячмінь без медикаментів