Свіжі огірки - це не тільки смачно, а й мега корисно. Овочі дають організму необхідні вітаміни, а також можуть знизити ризик низки проблем зі здоров'ям. Про це пише Eat This, Not That!.

Огірок може допомогти зменшити артеріальний тиск. Щоб відчути результат, слід регулярно вживати огірковий сік.

Огірки, скріншот
Огірки, скріншот

Овоч також допомагає у запобіганні діабету, оскільки має низький рівень глікемічного індексу. Подібні продукти можуть зменшити резистентність до інсуліну, знижуючи ризик діабету 2 типу.

Науковий факт – огірок на 95% складається з води. Отже, овоч є чудовим засобом гідратації та допомагає підтримувати водний баланс. Огірок - низькокалорійний продукт, а значить може допомагати в схудненні. Він має лише 16 калорій, але за рахунок високого вмісту води допомагає вгамувати почуття голоду.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Огірки, скріншот: YouTube
Огірки, скріншот: YouTube

Ще один привід є огірки - завдяки високому вмісту води вони допомагають усунути затримку води і тим самим запобігають здуттю живота і позитивно впливають на кишечник.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від них прищі ростуть, як гриби після дощу: з якими продуктами потрібно бути обережнішими.

Також наш портал інформував, еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, важливі продукти, які врятують вашу шкіру від зморшок зі старінням: будете молоді, як ніколи.