Зморшки – одвічна проблема жінок, яка може проявлятись не тільки з віком, але і через недостатній догляд. Рання поява зморшок може з'являтися через недостатньо спланований режим сну та відпочинку, погане харчування та поганий водний баланс.

Проте є народні методи, які допоможуть зробити шкіру доглянутою та здоровою. Поспішайте скористатись та позбавляйтесь зморшок та сухої шкіри. Про засоби, які в цьому допоможуть розповіли на порталі Стіна.

Догляд за шкірою. Фото: скрін youtube
Догляд за шкірою. Фото: скрін youtube

Маска з медом та лимонним соком

Мед – сильний антиоксидант, який має цілющу дію. Його активно можна використовувати і для домашньої косметології. Лимонний сік має антибактеріальні властивості. Лимонний сік та мед варто змішати у рівній пропорції. На обличчя нанесіть масу на 15 хвилин, а потім змийте теплою водою.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Умивання холодною водою

Холодна вода допоможе позбутись зморшок та сухості шкіри та зменшити акне. Регулярно умивайтесь холодною водою та побачите свою шкіру сяючою та зволожуючою.

Маска для обличчя. Фото: Youtube
Маска для обличчя. Фото: Youtube

Крім використання домашніх продуктів, можна покращити стан своєї шкіри дотримуючись таких порад:

  • Регулярне очищення шкіри. Її варто очищати вранці та ввечері, щоб видалити забруднення;

  • Зволожувальний крем – регулярно. Цей засіб допомагає зберегти шкіру в гарному стані та зволожує її;

  • Захист від сонця. Спеціальний крем допомагає захистити шкіру від ультрафіолету, який спричиняє передчасне старіння. Але змивати його можна тільки гідрофільною олією.

Маска для обличчя, фото: кадр з відео
Маска для обличчя, фото: кадр з відео

Тож шкіра обличчя потребує регулярного догляду та уваги, щоб залишатись молодою, гладкою та зволоженою.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, від них прищі ростуть, як гриби після дощу: з якими продуктами треба бути обережнішими

Раніше портал Знай інформував, чому нам так погано взимку? Вчені пояснили, що не так із сезонною депресією та як її побороти

Також наш портал повідомляв, ви нічого не знаєте про здорову їжу: "шкідливі" продукти, які виявились напрочуд корисними