Деякі продукти несправедливо вважались шкідливими, а вони напрочуд – надзвичайно корисні для здоров’я і їх вживання збагатить організм різними мікроелементами.

Про це розповіли фахівці видання WebMD.

Паста

Здорове харчування не дорівнює нудне харчування. Важливо не тільки те що ви їсте, а як часто. З насиченими соусами її варто не вживати, а от з пармезаном – те що треба. Паста наситить вас надовго і перекус буде не потрібним.

Рецепт пасти, скріншот
Рецепт пасти, скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Червоне м'ясо

Таке м'ясо повинно мати правильний вигляд – не бути жирним. Правильне, пісне червоне м'ясо наситить організм білком, омега 3, жирними кислотами, вітаміном В12 та цинком. Найкраще смакує воно до овочів. Та все одно вживати кожен день його не можна, так як і більшість здорової їжі.

М'ясо, фото korrespondent
М'ясо, фото korrespondent

Мед

Антиоксиданти, які містяться у ньому допоможуть клітинам відновитись та нормально рости і розвиватись. Запалення у тих людей, які регулярно вживають мед – проблема досить нечаста.

Мед. Фото: скрін youtube
Мед. Фото: скрін youtube

Арахісове масло

Хоч воно і жирне, але жири у ньому здебільшого не насичені, що не є погано. Люди, які часто їдять горіхи, або арахісове масло, рідше хворіють на серцеві хвороби та діабет 2 типу. Також у цьому продукті міститься багато калію. А щоб отримати максимум користі, варто вибирати несолоні горіхи.

Арахісова паста, скріншот: YouTube
Арахісова паста, скріншот: YouTube

Кава

Раніше навіть лікарі попереджали про те, що надмірне споживання кави шкодить здоров’ю та підвищує ризики виникнення серцево-судинних захворювань. Тепер же все змінилось і навіть вживання кави у великій кількості не може призвести до таких проблем.

Кава з корицею, скріншот: YouTube
Кава з корицею, скріншот: YouTube

Нагадаємо,портал Знай інформував, що робити, якщо пролили каву на килим: проста хитрість позбавить від уїдливих плям

Раніше на порталі Знай повідомлялося, сухі та обвітрені губи: прості способи відновити їх у домашніх умовах

Також, наш портал інформував, не тільки кава: які напої не можна пити перед сном - рахувати овечок будете до ранку