У щоденному раціоні більшості людей є продукти, які можуть провокувати шкірне запалення та утворення прищів на обличчі. Що варто вживати з обережністю, пише портал ua-novosti.

Фахівці рекомендують насамперед контролювати кількість у раціоні цукру. Цей продукт завдає найвідчутнішої шкоди здоров'ю шкіри. При цьому важливо пам'ятати, що цукор потрапляє в організм не лише через кондитерські вироби, а й різні інші продукти, наприклад, напівфабрикати, соуси та консерви.

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Також у раціоні не повинно бути зайве багато солодких фруктів. Велика кількість фруктів перевантажить організм і через це можлива поява висипів.

Стан шкіри може погіршитись при регулярному споживанні молока. Продукт містить гормон росту, також гормони тестостерону, прогестерону, які і надають негативний вплив. Найбільш небезпечний для шкіри коктейль - поєднання молока, кави та цукру.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Крім того, причиною появи прищів можуть бути продукти, що містять глютен. Це можуть бути деякі крупи, так і макарони, хлібобулочні вироби, ковбаси.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ви нічого не знаєте про здорову їжу: "шкідливі" продукти, що виявилися корисними.

Також наш портал інформував, еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.

Крім того, ми писали, важливі продукти, які врятують вашу шкіру від зморшок зі старінням: будете молоді, як ніколи.