Крабові палички – популярний продукт серед українців для святкового столу. Саме від їх якості залежить, який буде на смак салат.

Крабові палички до крабів не мають ніякого відношення. Зазвичай, у їхньому складі є сурімі – фарш з білої риби. Його змішують зі спеціями та крохмалем.

Крабові палички, кадр з відео
Крабові палички, кадр з відео

Як обрати смачні та якісні крабові палички

Для того, щоб обрати саме якісні крабові палички потрібно дивитись на їх склад. У нормальних крабових, які будуть мати відмінні смакові якості кількість фаршу білої риби повинна складати не менше 30% від загальної маси. Тоді вони будуть соковитими та матимуть яскравий рибний смак. На упаковці повинна бути вказана кількість сурімі. Якщо кількість не вказана, то краще вибирати палички, у яких сурімі буде першим у списку. Обов’язково варто вибирати вакуумну упаковку. Це – герметично та забезпечує беззаперечну якість та свіжість продукту.

Популярні новини зараз
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Показати ще

Котлети з крабових паличок, скріншот з відео
Котлети з крабових паличок, скріншот з відео

Якщо на крабових паличках кристали льоду, це означає, що їх неодноразово заморожували і вони можуть через це мати неприємний смак. На вигляд також варто звертати увагу. Якісні крабові палички мають однорідний колір, без будь-яких плям. При натисканні вони ламатися не повинні.

Саме дотримуючись цих порад можна вибрати якісні та смачні крабові палички, які будуть радувати у святковому салаті.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, так ви і томатну пасту зберігати не вмієте: яких помилок припускаються майже всі українці

Раніше на порталі Знай повідомлялося, купу головок одним махом: як швидко начистити багато часнику

Також, наш портал інформував, не тільки помити, а й знезаразити: як правильно доглядати кухонні дошки