Попереду Новий рік, а це означає, що треба подбати про святковий стіл та зробити заготовки. Найчастіше це займає багато часу, але є лайфхаки, які точно спростять вам життя.

Одна річ, коли потрібно почистити всього один зубочок часнику ножем - це просто і легко, але коли страв багато або, наприклад, одна з них вимагає великої кількості цього пекучого продукту, як у випадку з консервацією на зиму, це дуже затратно за часом.

Часник. Фото: Youtube
Часник. Фото: Youtube

Почистити відразу багато часнику можна. Спосіб зовсім нехитрий і точно сподобається тим, хто вважає за краще заощадити час на приготуванні, не стояти цілодобово біля плити і витратити його на більш важливі справи. Його ще називають "лінивим".

Як швидко та легко почистити багато часнику

Потрібно опустити велику кількість неочищеного у воду на 15 хвилин і сміливо займатися своїми справами чи іншими процесами приготування. Далі злийте воду і видаліть лушпиння з часнику руками. Через те, що ви заздалегідь його замочили, він добре очиститься.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У зимовий період часник дуже корисний, так що додавайте його в їжу частіше і не соромтеся специфічного запаху.

Замочений часник, фото 1000.menu
Замочений часник, фото 1000.menu

Нагадаємо про мед із пікантною з гостринкою: сучасний та дієвий метод боротьби з підступними хворобами.< /span>

Раніше ми повідомляли, що доведете шлунок: чому їсти гриби потрібно з особливою обережністю. a>

Так само стало відомо, що які таблетки заборонено запивати соком: може призвести навіть до смерті. Під час лікування завжди слід бути обережними, особливо з прийомом ліків.