Згідно з останніми дослідженнями, деякі види продуктів можуть впливати на набір ваги. Окрім цього вони не приносять ніякої користі для організму.

Серед таких продуктів є і ті, які українці вживають кожного дня.

Чіпси

Негативний вплив на організм, серед якого ожиріння, пов'язаний, з оліями на яких смажать чіпси. Вони сприяють запальним процесам в організмі і провокують ожиріння. Картопля також не корисна через свій вміст крохмалю.

Чіпси на тарілці, фото pixabay
Чіпси на тарілці, фото pixabay

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Напої з цукром

Часте пиття солодких напоїв провокує ожиріння через те, що під час вживання активізується центр задоволення у мозку. Цей процес стимулює людину пити ще більше такого напою, адже відчуття спраги залишається.

Газовані напої, скріншот: YouTube
Газовані напої, скріншот: YouTube

Солодощі

Багато людей їсть надмірну кількість солодкого, що провокує не тільки ожиріння, але і проблеми зі здоров’ям. Надмірне споживання солодощів може бити майже по всім системам організму: судини, підшлункова залоза, шлунок та навіть ротова порожнина.

Солодощі. Фото: скрін youtube
Солодощі. Фото: скрін youtube

Вироби з білого борошна

Харчові волокна у цих продуктах відсутні, тому організм не насичується та може вимагати ще. Таке безконтрольне вживання призводить до надлишкової ваги.

Борошно, скріншот: YouTube
Борошно, скріншот: YouTube

Червоне м'ясо

Вчені довели, що для підтримання нормального стану організму варто вживати не більше 500 грамів такого м’яса на тиждень. В іншому разі воно може провокувати ожиріння та проблеми з внутрішніми органами.

М'ясо, фото korrespondent
М'ясо, фото korrespondent

Перероблене м'ясо

Таке м'ясо негативно впливає на організм та може провокувати деякі запальні процеси. Окрім того, воно не засвоюється нормально і сприяє набору зайвої ваги.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, забудете про хропіння, як про страшний сон: експерти назвали найпростіший спосіб

Раніше на порталі Знай повідомлялося, не їсти після 6 - це міф, який все ускладнює: як схуднути до Нового року і не обмежувати себе

Також, наш портал інформував, Ольга Голубовська дала свій рецепт здоров'я