Перед різдвяними та новорічними святами багато хто мріє схуднути, щоб гарно виглядати, і не "тягти" у Новий рік свої зайві складочки.

Існує багато методик, одна з яких ґрунтується на міфі - "не можна їсти після 18:00 - видужаєш". Однак калорії не стають шкідливішими після 18:00, вони однакові в будь-який час доби. І вночі, і вдень, і вранці, і ввечері організм здатний засвоювати калорії, білки, жири та вуглеводи.

Випічка. Фото: Youtube
Випічка. Фото: Youtube

Також немає жодних наукових доказів, що якщо є перед сном, то їжа засвоюється будь-яким іншим способом або в іншому обсязі порівняно з тим, якщо з'їсти в обід.

Час їжі – це питання вашої особистої зручності, чиніть так, як комфортніше вам особисто, не вигадуйте собі нових обмежень, що не підтверджуються наукою.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Випічка. Фото: Youtube
Випічка. Фото: Youtube

Головне, у процесі схуднення не час, коли ви вживаєте калорії, а їх кількість та витрата. Тобто, якщо ви смачно поїли, врахуйте, що потрібно активно провести цей день, щоб спалити зайві калорії. Походьте, побігайте, або займіться фітнесом – будь-яка фізична активність не тільки допоможе підняти настрій, а й перетворить ваше тіло на гармонійно рівнинне.

Інтервальне голодування. Фото: Youtube
Інтервальне голодування. Фото: Youtube

Нагадаємо, що для цього не потрібні дієти: як схуднути вже до Нового року за допомогою води, кілограми підуть швидко.

Раніше ми повідомляли, що менше істерик і більше чистого м'яса: вчені підказали, як прибрати шкідливий жир з живота.

Так само стало відомо, що повноцінно замінить спортзал: яка домашня робота зробить з вас атлета.< /span>