Вже не носі новорічні свята, які починаються 25 грудня. На жаль ніхто роботу у ці дні не відміняв, а посидіти із друзями і алкогольними коктейлями та відмітити Новий рік та різдво хочеться.

Лікар Дебора Лі розповіла, які продукти краще вживати, щоб уникнути похмілля.

Похмілля, фото medaboutme
Похмілля, фото medaboutme

Вона порадила їсти продукти, які містять цинк і нікотинову кислоту. Ці компоненти допомагають розщеплювати ацетальдегід, який є основною причиною похмілля.

Цинк допомагає організму не тільки очиститись від ацетальдегіду а й зменшить запалення викликане алкоголем.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Багато цинку місять: устриці, м’ясо, птицю, морепродукти, цільнозернові, горіхи, крупи, молочні продукти.

Похмілля, скріншот: Youtube
Похмілля, скріншот: Youtube

Дослідження показують, що люди з вищим рівнем нікотинової кислоти легше переносять похмілля.

Перед застіллями краще запастись такими продуктами: м’ясом, рибою, птицею, цільнозерновими продуктами, авокадо, грибами та картоплею.

Похмілля, фото з відкритих джерел
Похмілля, фото з відкритих джерел

Побороти важкі для організму наслідки похмілля допомагають яйця.

Вони багаті білком, вітаміном D, вітаміном B1, фосфором, магнієм, залізом, селеном і цинком.

Лікар також порадила після веселого застілля уникати смаженої та жирної їжі, яка буде подразнювати шлунок і погіршувати самопочуття.

Нагадаємо, що купіть 30 грудня, а на Новий рік вони вже згниють: як правильно зберігати мандарини.

Раніше ми повідомляли про хитрощі зберігання овочів для міського жителя: прості правила на випадок відключення електрики.

Також, ніколи не кладіть сир у морозилку: помилки, яких припускаються всі українці при зберіганні продукту