Зими у нас вже не такі морозні, але холод все одно пробирає іноді до кісток. Щоб легко перенести низькі температури на вулиці, слід знати про деякі правила.

Підготовка до виходу на вулицю взимку полягає не тільки в тому, щоб тепло вдягнутися. Українцям також рекомендують внести до раціону каші, жирні сорти риби, фрукти, овочі та корисні олії. На стан ще впливає спорт, тож приділіть цьому хоч мінімум часу.

Зимові канікули, фото nv.ua
Зимові канікули, фото nv.ua

Водний баланс теж має бути в нормі, як і ведення здорового способу життя. Відмовтеся від надмірного вживання алкоголю та цигарок. Ще один хороший спосіб пережити зиму – загартовування організму.

На що ще слід звернути увагу, виходячи взимку надвір:

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще
  • подбайте про теплий одяг, гарне взуття та рукавички
  • більше рухайтеся, щоб розігнати кров по тілу
  • візьміть термос із гарячими напоями (кава, чай, глінтвейн), або купіть
  • після приходу додому скористайтесь електричною грілкою

Зігрітися. Фото: скриншот youtube
Зігрітися. Фото: скриншот youtube

Буває, тіло настільки замерзає на вулиці, що починає трястись у приміщенні. Щоб позбавитися цього відчуття, краще змініть одяг, перекусіть, добре укутайтесь і наберіть теплу ванну з морською сіллю, а потім зробіть розминку.

Раніше ми писали про те, що українцям розкрили секрети ощадливого опалення будинку дровами: кілька корисних лайфхаків

Як повідомляв Знай.ua, не дайте обдурити себе в магазині: як вибрати якісний чай у пакетиках

Також портал Знай.ua писав, що ти смикав, але не здогадувався: найпопулярніші застосування загадкових петель на взутті ззаду