Умови озвучив Дмитро Разумков

Красномовні фото і відео, зроблені під час новорічних свят у натовпі відпочиваючих на території гірськолижного курорту Буковель і досі пам'ятають тисячі українців. Втім, після короткочасної перерви ГК днями відкрився знову. За яких умов він працюватиме, сьогодні, 12 квітня, повідомив Голова Парламенту Дмитро Разумков.

Буковель - фото bukovel.com
Буковель - фото bukovel.com

Які вимоги та як пройшло відкриття?

Одним з перших про відкриття курорту повідомив на власній сторінці у Фейсбуці Олександр Шевченко – кандидат в народні депутати від округу № 87 на Прикарпатті, який змагався за цю посаду разом із відомим спортсменом Василем Вірастюком.

Буковель - скріншот з Фейсбук
Буковель - скріншот з Фейсбук

Прокоментував даний факт і Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Я не вірусолог і тому мені важко сказати, наскільки це доречно або недоречно. Є правила, за якими території потрапляють до жовтої, помаранчевої або червоної зони. Якщо він виходить з червоної зони – це точно добре", - повідомив в ході виступу Дмитро Разумков.

Верховна Рада, Дмитро Разумков - фото ВРУ
Верховна Рада, Дмитро Разумков - фото ВРУ

Тим не менш, очільник Парламенту наголосив на певних умовах і обмеженнях, яких обов'язково повинні дотримуватися відпочиваючі і місцевий персонал.

Буковель - фото bukovel.com
Буковель - фото bukovel.com

"Ми повинні розуміти, що мають бути створені такі умови, щоб не повторювалася ситуація, яка була після новорічних свят – коли всі взяли і поїхали відпочивати в Буковель. І не лише наші громадяни, але й приїхали громадяни з інших держав. Як там дотримувався карантинний режим, ми всі бачили на фото і відео з Буковелю. І кожен має їх дотримуватися", - підкреслив Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков - фото ВРУ
Дмитро Разумков - фото ВРУ

В свою чергу, українці вже почали додавати у соцмережі контент з цього гірськолижного курорту.

Буковель - скріншот з Фейсбук
Буковель - скріншот з Фейсбук

Так, наприклад, автор одного з відеороликів був в Буковелі у день відкриття 10 квітня.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай повідомляв про нову допомогу бізнесу і українцям: Разумков повідомив про строки розгляду цих питань.