Як це відбуватиметься?

Цей робочий тиждень розпочався в Парламенті з ґрунтовного "наїзду" Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова на колег. Причиною тому стало ігнорування парламентарями маскового режиму. Та, як виявилося, однією серйозною розмовою все не обійшлося. Незабаром в Парламенті мають впровадити нове "антиковідне" правило – кварцування. Деталі зясоввували Знай.ua.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Кварцування триватиме годину

Про нові заходи безпеки стало відомо в ході засідання Погоджувальної ради, що відбулося 12 квітня.

"Була нарада з представниками депутатських фракцій та груп – якщо ми продовжуватимемо працювати в пленарному режимі, нам треба буде проводити кварцування. Тому перерву з 12 години ми трохи збільшимо – буде до 13.00. Одна година для цього потрібна", - повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як підкреслив очільник Парламенту, це ж правило стосуватиметься і позачергових пленарних засідань.

"Якщо в нас будуть позачергові, ми також повинні будемо після пленарного засідання робити перерву. І лише після цього повертатися до зали засідань Верховної Ради України", - відзначає Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков - фото Знай.ua
Дмитро Разумков - фото Знай.ua

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Парламент накрила нова коронавірусна "хвиля" – Разумков повідомив про хворих в Раді.