Харчове отруєння супроводжується цілим рядом неприємних симптомів, серед яких нудота, підвищена температура та діарея. Щоб швидше стати на ноги й не нашкодити організму ще сильніше, потрібно вживати правильну їжу. Про це пише storinka.

Ніхто не застрахований від неякісних продуктів, які можуть спровокувати харчове отруєння. У процесі очищення від токсинів організм виснажується, а водночас самопочуття людини погіршується через низку неприємних симптомів.

Харчове отруєння. Фото: Youtube
Харчове отруєння. Фото: Youtube

Щоб швидше стати на ноги та відновити організм після харчового отруєння фахівці радять пити велику кількість води та переглянути раціон.

Прийом їжі. Фото: скрін youtube
Прийом їжі. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Якщо стан дозволяє вживати їжу, потрібно харчуватися невеликими порціями. Експерти радять їсти банани, рис, яблучне пюре та тости із хліба. Ця їжа швидко перетравлюється і перевантажуватиме шлунок. Також у раціон варто додати курячий бульйон та пюре.

Водночас потрібно уникати жирної їжі, а також переїдання. Під час блювання та діареї краще зовсім утриматися від трапези.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, популярний чай може порушити роботу організму: від проблем зі сном до розладу шлунка.

Також наш портал інформував, вживання цього продукту забезпечить гарний тиск на роки: у чому його користь та яка ціна.

Крім того, ми писали, біль при навантаженнях, печіння і навіть розлади травлення: українців попередили про серйозні хвороби.