У всіх нас бувають випадки, коли дарують гарний букет, ставте його у вазу, але з якихось незрозумілих причин наступного дня (або за кілька днів) він уже всихає.

Секрет довгої свіжості квітів виявляється у дивовижному поєднанні меду та оцту. 8 березня вже "на носі", тож дівчатам слід підготуватися до несподіваних подарунків від близьких людей.

Квіти у вазі / фото: Freepik
Квіти у вазі / фото: Freepik

Ось де на допомогу прийде маленький секрет – мед та оцет. Цей простий, але ефективний спосіб може продовжити термін життя вашого букета щонайменше на 4 дні.

Для підготовки розчину необхідно взяти по 1 столовій ложці меду і оцту, ретельно їх перемішати і додати розчин у воду, де стоять ваші квіти. Важливо пам'ятати, що кожного разу, змінюючи воду у вазі, слід утворювати новий медово-оцтовий розчин.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Мед / фото: Freepik
Мед / фото: Freepik

Цей метод працює за таким принципом: мед забезпечує квітам необхідне харчування, а оцет допомагає знищити бактерії, запобігаючи їх розмноженню у воді.

Цей догляд продовжить їм свіжість, яскравість та пахучість, дозволяючи їм залишатися красивими протягом тривалого часу. Таким чином, ви зможете милуватися ними довше.

Раніше ми писали про те, що один з кращих помічників – лід: як його використовують господині у догляді за кімнатними рослинами

Крім того, Знай.ua повідомляв, в ітирай всі підвіконня: місячний посівний календар на лютий 2024 року, для кожного дня

Також наш портал радив, краще удобрення те, що є у нас вдома: як удобрити кімнатні рослини доступними та ефективними засобами