Миття голови – це гігієнічна процедура, яка необхідна для підтримки чистоти та здоров'я волосся. Однак існує низка народних прикмет, які забороняють мити голову у певні дні тижня, пише Хайзер .

Докладніше про те, в які дні в жодному разі не можна мити голову, читайте в нашому матеріалі.

Несприятливі дні для миття голови

  • Понеділок . Вважається, що миття голови у понеділок може призвести до втрати добрих ідей, порушення планів і навіть невдач загалом. Наші пращури помітили, що наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою.
  • П'ятниця . У цей день миття голови може спричинити невдачі в любовній сфері. За повір'ями, сварки з коханою людиною або навіть розрив стосунків можуть статися саме через те, що ви помили голову в п'ятницю.
  • Неділя . Неділя вважається днем ​​відпочинку, тому цього дня не рекомендується розпочинати жодних важливих справ, у тому числі й мити волосся. Вважається, що миття голови в неділю може призвести до фінансових проблем, невдач на роботі та інших неприємностей.

Сприятливі дні для миття голови

  • Субота . Субота – це день, який підходить для завершення справ та відпочинку. Тому миття голови у суботу можна вважати добрим знаком. Вважається, що разом із брудом з волосся змиються всі проблеми та труднощі, які накопичилися за робочий тиждень. Також у суботу можна зайнятися прибиранням будинку, яке допоможе покращити самопочуття.
  • Вівторок . Цей день вважається сприятливим для початку будь-яких справ, у тому числі для миття голови. Вважається, що якщо помити голову у вівторок перед початком робочого дня, то це сприятиме генеруванню нових ідей, підвищенню продуктивності на роботі та залученню успіху та достатку до будинку.

Багато людей, які вірять у прикмети, намагаються уникати миття голови у несприятливі дні. Однак, звичайно, це не є обов'язковим правилом. Зрештою, кожен вирішує сам, коли йому краще мити голову.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще