Деякі доступні продукти можуть сприяти позбавленню від поширеної проблеми – целюліту. Що потрібно їсти, щоб шкіра була гладенькою як у немовляти, повідомляється на порталі woman24.

Проблема целюліту може торкатися як чоловіків, і жінок. Існує чимало різних рекомендацій щодо позбавлення від "апельсинової кірки", проте не всі вони ефективні та підходять конкретній людині.

Целюліт, фото з відкритих джерел
Целюліт, фото з відкритих джерел

Фахівці впевнені, що ключову роль у боротьбі з целюлітом грає харчування. Так, до раціону рекомендують додати шпинат і капусту. Вони допоможуть зберегти пружність шкіри, а також сприятимуть процесу детоксикації.

Чи не останню роль грає спаржа. Вона має багато корисних властивостей, зокрема, сприяє зниженню стресу, який впливає на накопичення жиру в організмі. У боротьбі з целюлітом допоможуть також цибуля та часник.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Продукти. Фото: скрін youtube
Продукти. Фото: скрін youtube

Вітамін С бере участь у виробленні колагену та позитивно впливає на стан шкіри, тому в раціоні мають бути відповідні продукти, зокрема лимони. Калій також допомагає позбавлятися проблем зі шкірою, а цією речовиною багаті банани.

У боротьбі з целюлітом допоможе риба, багата на Омега-3, а також натуральний зелений чай, філіжанку якого рекомендується випивати хоча б раз на день.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, припиняйте ховати своє тіло під тонний одяг: масаж сухою щіткою змінить вашу шкіру до невпізнання.

Також наш портал інформував, час – наш друг: відомий дієтолог назвала ідеальний період дня для схуднення.

Крім того, ми писали, чому від хліба краще не відмовлятися, якщо хочете схуднути: вся правда про борошняний продукт.