Фольга від шоколадки може стати дуже корисним помічником у виконанні деяких побутових завдань. Як незвичайно можна застосувати металевий "папір", пише інформаційний портал dailynews.kyiv.

Часто ми викидаємо фольгу після того, як "розібралися" з плиткою шоколаду. Однак це велика помилка, адже цей металевий "папір" може принести ще чимало користі у побуті.

Лайфгаки з фольгою. Фото: скрін youtube
Лайфгаки з фольгою. Фото: скрін youtube

Лайфгак №1

Фольга, що залишилася від шоколадки, може допомогти в заточенні ножиць. Її потрібно скласти в кілька шарів та нарізати на дрібні шматочки. Таким чином ножиці стануть гострішими.

Лайфгак №2

Фольга з шоколадки може стати в пригоді на кухні. Наприклад, якщо ви вже замаринували курячі крильця, але виявили, що харчової фольги немає, можна використовувати альтернативу. Кінчики крилець і ніжок слід загорнути у фольгу від шоколадки, щоб вони не пригоріли.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Лайфгаки з фольгою. Фото: скрін youtube
Лайфгаки з фольгою. Фото: скрін youtube

Лайфгак №3

Фольга може використовуватись для чищення срібних прикрас. Слід знайти ємність та постелити на її дно фольгу, а потім додати ложку соди та залити окропом. У рідину потрібно опустити прикраси та забрати приблизно через 5 хвилин уже відчищеними.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не викидайте: лайфгаки із пластиковими пляшками, які вже віджили своє.

Також наш портал інформував, навіщо витрачати гроші: чим можна замінити магазинну хімію для миття посуду, корисні лайфгаки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, сантехніки "заборонили" один лайфгак з унітазом, який позбавить вас грошей: у жодному разі так не робіть.