Тональний крем чудово вирівнює нашу шкіру та приховує недоліки, однак взимку він дуже часто залишає брудні плями на комірах гольфів та курточок.

Однак це не проблема, адже забруднення можна ефективно прибрати підручними засобами і річ буде як нова.

Тональний крем. Фото Freepik
Тональний крем. Фото Freepik

Господарське мило. Приберіть залишки тонального крему із тканини, а потім нанесіть невелику кількість мила безпосередньо на забруднену ділянку та обережно потріть його чистою ганчіркою. Залишіть на кілька хвилин, потім промийте ділянку холодною водою.

Засіб для зняття макіяжу. Невелику кількість міцелярної води нанесіть на забруднену ділянку та акуратно промокніть чистою ганчіркою. Залиште засіб на кілька хвилин та змийте водою.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Медичний спирт. Нанесіть його невелику кількість на пляму та залиште на декілька хвилин. Потім промокніть пляму чистою ганчіркою. Усі дії можна за необхідності повторити.

Оцет, фото shuba
Оцет, фото shuba

Оцет. Змішайте рівні частини оцту та води, а потім нанесіть отриманий таким чином розчин на забруднену ділянку.

Чистою ганчіркою акуратно нанесіть суміш на пляму і залиште на кілька хвилин. Промийте ділянку холодною водою і продовжуйте процес, поки пляма не зникне.

Напомним, что будет, если не мазать лицо увлажняющим кремом с "защитой": разница с шеей катастрофическая.

Ранее сообщалось, уборка квартиры в пять простых этапов, от мусора до посуды: как устоять на ногах.

Также, что делать, если болит поясница, а денег на массаж нет: 2 простых упражнения, которые вас спасут.