Серед усього переліку побутових хитрощів кожен приносить якісь нові відкриття. І ось, серед них, морозильник раптом став не лише хранителем продуктів, а й таємницею успішного миття посуду.

Секрети розумних господарок розкривають новий спосіб позбавлення себе клопоту. Несподівано, але морозилка виявилася неодмінним помічником на кухні, перетворюючи звичайний лід на дивовижний інструмент для швидкого та економічного догляду за посудом.

Морозилка, фото apostrophe
Морозилка, фото apostrophe

Ідея полягає в тому, щоб заморозити гель для миття посуду у формах для льоду та створити запас холодного засобу. Як тільки гель твердне, його легко вбудувати в губку, попередньо зробивши надріз. Таким чином, кожна губка перетворюється на своєрідну "кишеню" для крижинки гелю.

Для чого так зручно? Тому що цей метод дозволяє уникнути зайвих витрат гелю, його видавлювання та зберігає час на підготовчих етапах миття. Просто змочіть губку теплою водою, і ви готові до швидкого, ефективного та комфортного миття всього посуду.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Миття посуду. Фото: скрін youtube
Миття посуду. Фото: скрін youtube

За допомогою цього лайфаку ви зможете освіжити свій побутовий досвід на кухні та насолоджуватися легкістю прибирання без зайвих зусиль!

Також наш портал радив, як врятувати темний одяг від плям дезодоранту: секретна хитрість досвідчених господарок

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що кришки від сковорідок засяють, як нові: найпростіший спосіб відмити посуд без агресивної хімії та зусиль

Вам буде цікаво дізнатися про мікрохвильову піч: як уникнути прикрого моменту, коли вона гріє тарілку, а не їжу