Стало відомо про те, які є шкідливі фактори, які значно пришвидшують старіння людини. Потрібно відмовитись від цих речей, щоб завжди залишатися молодим.

Справа в тому, що старіння характеризується у людини поступовою втратою фізичної цілісності. Це веде до порушення його функції, а також значного збільшення ризику рано померти.

Це все є головним фактором розвитку великих патологій у людини в організмі, серед яких і рак, і діабет, і серцево-судинні хвороби.

Алкоголь
Алкоголь

Експерти назвали одразу кілька факторів, які значно пришвидшують цей процес. Насамперед це стрес та нерви, які стали для українців сьогодні вже прийнятними речами, на жаль. Все це призводить до передчасного старіння організму, тому краще шукати більше часу для відпочинку.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Алкоголь. Дозволяється не більше одного келиха на день, проте краще ще рідше. Звичайно ж, слід виключити й інші шкідливі звички, серед яких куріння.

Також сюди входить низька фізична активність. Це призводить до розвитку ожиріння, стресу, хвороби Альцгеймера і навіть до смерті раніше часу.

Тренажерний зал
Тренажерний зал

Найкраще буде переглянути ще й свій раціон. Занадто жирна їжа підвищує рівень холестерину і веде до порушень серцево-судинної системи.

Звичайно, куди без режиму сну. Він є однією з причин ожиріння, діабету, а також може почати виникати проблеми з пам'яттю.

Сон-скриншот: YouTube
Сон-скриншот: YouTube

Нагадаємо, що качайте не попу, а шию: чим небезпечний жир біля обличчя і як від його позбутися.

Раніше ми повідомляли, як підтримувати фізичну форму взимку і не "впасти в сплячку": МОЗ поділилося рекомендаціями.