Зелень містить багато необхідних вітамінів, тому може принести багато користі організму. Однак зловживати такою їжею небезпечно, оскільки вона може спричинити загострення різних захворювань, пише ТСН.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБагато продуктів корисні для організму, є вживати їх рівномірно. До них входить і популярна зелень. Якщо перестаратися з кількістю петрушки, кропу чи шпинату в раціоні, можна зіткнутися з неприємними наслідками.
Петрушка
Петрушка в тандемі з олією, майонезом або іншими соусами може нашкодити тим, хто страждає від проблем із нирками та сечовивідною системою. У великій кількості зелень може призвести до загострення хвороби, адже здатна виділяти нітрати.
Кріп
Від цієї зелені краще відмовитися людям з низьким тиском, а також тим, хто страждає від частих запаморочень та судом. Також додавати багато кропу в їжу не варто вагітним жінкам.
Шпинат
Відразу викреслити з раціону шпинат необхідно всім, хто страждає від подагри, ревматизму та виразки шлунка. У шпинаті велика концентрація щавлевої кислоти, яка може негативно позначиться на стані організму.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від них прищі ростуть, як гриби після дощу: з якими продуктами потрібно бути обережнішими.
Також наш портал інформував, еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.
Крім того, ми писали, важливі продукти, які врятують вашу шкіру від зморшок зі старінням: будете молоді, як ніколи.