Після добре застілля на ранок може з'явитися похмілля, яке супроводжується не найприємнішими симптомами. Втім, стан можна погіршити, якщо є деякі продукти. Про це інформує портал arguments.kyiv.

Коли мучить похмілля, з раціону краще тимчасово прибрати певні продукти. Якщо цього не зробити, стан може погіршитися.

похмілля
Чи можна полегшити стан похмілля? скріншот YouTube

Насамперед це жирна та смажена їжа. Така їжа може спричинити подразнення чутливого шлунка, тому краще відкласти її споживання до відновлення організму. За словами фахівців, жирною стравою краще перекусити перед вживанням спиртного. Це допоможе уникнути швидкого поглинання алкоголю та уповільнить сп'яніння.

Під час похмілля краще уникати кави. Напій не допоможе швидше прийти до тями, а навпаки посилить зневоднення організму через свій сечогінний ефект. Також кава є судинозвужувальною, тому чашка еспресо може помножити головний біль.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Найгірше рішення під час похмілля - "поправити" здоров'я спиртним. У деяких випадках алкоголь може приглушити симптоми похмілля, але потім призведе до ще більшого зневоднення та посилить негативні наслідки.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, обережно, мандарини: чому їх заборонено їсти у великих кількостях, допустима доза на добу.

Також наш портал інформував, еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.

Крім того, ми писали, важливі продукти, які врятують вашу шкіру від зморшок зі старінням: будете молоді, як ніколи.