Не завжди опалення справляється із обігрівом нашого помешкання, тож для додаткового тепла у будинку часто додають обігрівачі. Однак мало хто замислюється про шкоду, яку вони можуть завдати нашому здоров'ю.

Про це пише woman24.

Обігрівач Xaiomi, itc
Обігрівач Xaiomi, itc

Лікарі зазаначають, що в кімнаті з працюючим обігрівачем та батареями підвищується рівень окису вуглецю, який дуже негативно впливає на роботу нашого серця. Також різкий перехід із холодного серидовища у тепле провокує судинні спазми.

Опалювальний сезон це справжнєвипробування для нашої шкіри.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Регулярня використання обігрівачів викликає сильну сухість, подразнення, свербіж, запалення та сприяє загостренню алергій.

Обігрівач
Обігрівач, Скріншот з Youtube

Варто також не забувати про те, що сухе повітря провокує раннє старіння.

Такоє лікарі пояснюють, що постійний контакт із обігрівачем шкодить слизовій очей, висушує її та підвищує ризик розвитку кон’юнктивіту.

Обігрівачі для дому
Обігрівачі для дому https://www.pexels.com/ru-ru/

Сухе повітря та знижений вміст кисню - шкідливі для мозку. Обігрівачі викликають сонливість, проблеми з концентрацією уваги, відчуття туману в голові.

Лікарі розповіли, що найсильніше повітря сушать масляні обігрівачі. Крім того, при їх нагріванні в повітря можуть виділятися токсини.

Нагадаємо, замучила сильна печія: позбавляємося дискомфорту без ліків

Як повідомляв "Знай.uа", будете свіженькими, як огірочки: вчені розповіли, який сніданок врятує від похмілля

Знай.uа писав, стане в нагоді в новорічну ніч: як позбутися сонливого стану без сну