Павуки, які селяться в будинках українців, у більшості випадків не становлять небезпеки для здоров'я, а тим більше життя. Втім, не всім подобається таке сусідство. Відвадити павуків можна, застосувавши одну просту хитрість. Про це пише ua-novosti.

Деякі люди панічно бояться павуків, навіть якщо розуміють, що вони не становлять небезпеки для їхнього життя. Нерідко членистоногі селяться у будинках та квартирах, провокуючи паніку у власників житла.

Павук. Фото: скрін youtube
Павук. Фото: скрін youtube

Для людей, які страждають на арахнофобію або просто тих, хто не бажає ділити будинок з павуками, існує проста хитрість. Квартиру можна прикрасити рослиною, яка змусить восьмилапих гостей піти.

Так, павуки швидко покинуть будинок, якщо посадити цитрусове дерево, наприклад, лимон. Загалом кілька рослин наповнять будинок запахом, який приємний більшості людей, але категорично не подобається павукам. Якщо проблема з павуками спостерігається лише в одній конкретній кімнаті, то рослину слід розмістити саме там.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Павук. Фото: скрін youtube
Павук. Фото: скрін youtube

Виростити дерево можна з кісточки, але в такому разі воно не плодоноситиме. Якщо є бажання отримувати бонус у вигляді врожаю, краще посадити живець лимонного дерева.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, жуки атакували всі крупи на кухні? 4 кроки, щоб назавжди позбутися несподіваних гостей.

Також наш портал інформував, секрети турботи про пернатих: що важливо знати про правильну їжу та догляд за годівницями для птахів взимку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 8 кімнатних рослин, які позбавлять вас конденсату на вікнах, поєднайте приємне оку з корисним для дому.