Здоров'я серцево-судинної системи може покращити звичайнісіньку цибулю, тому не варто шукати дорогі препарати, а можна запросити до обіднього столу цибулька.

Доводилося чути від людей похилого віку, які у солідні роки зберегли ясну пам'ять та добру розумову працездатність, врятованих від склерозу цибулею, яку вони з дитинства любили та споживали щодня.

Користь від цибулі. Фото: Youtube
Користь від цибулі. Фото: Youtube

Секрет полягає в тому, що цибуля нейтралізує шкідливий вплив холестерину, який зазвичай зашлаковує судини, чим сповільнює надходження з крові до органів. Це стосується, зокрема, головного мозку, серця, кінцівок.

Деяка їжа, зокрема цибуля, часник здатна знижувати рівень "поганого" холестерину та підвищувати рівень "хорошого". Цибуля здатна піднімати рівень "хорошого" на 30%.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Користь від цибулі. Фото: Youtube
Користь від цибулі. Фото: Youtube

Цибуля – активний нейтралізатор жиру, наявні у ньому речовини здатні як перешкоджати утворенню тромбів, а й сприяти їх розчиненню. Багато в чому користь цибулі та часнику для організму людини однакова. Однак цибуля має біологічно активну речовину кверцетин, яку називають універсальним засобом проти багатьох хвороб (зокрема, запобігає тромбоутворенню).

Користь від цибулі. Фото: Youtube
Користь від цибулі. Фото: Youtube

Нагадаємо, що бутерброди занапастить ваше здоров'я: дієтологи пояснили, чому не можна поєднувати ковбасу і хліб.

Раніше ми повідомляли, що ці 3 меди кожен з нас повинен мати у шафці: допоможе з ШКТ, позбавить від безсоння та вилікує шкіру.

Так само стало відомо, що зміцнить кістки, серце і не тільки: дієтологи назвали 5 причин додати у раціон виноград.