Манікюр роблять дами різного віку і кожна на свій смак. Однак існують кольори, які вкрай небажано вибирати зрілішим жінкам.

Декілька кольорів здатні додати пару-трійку зайвих років жінці, варто лише поглянути на її нігті. Їх варто обходити стороною жінкам після 30 років, нехай навіть ці відтінки і здаються неймовірними привабливими.

Манікюр, фото: Знай.ua
Манікюр, фото: Знай.ua

Перламутровий

Лак цього кольору чудово підійде молодим дівчатам, але зрілішим жінкам не варто його вибирати, оскільки з віком з'являються зморшки на руках, а перламутровий колір надасть їм недоглянутого вигляду.

Жовтий та коричневий кольори

Коричневий підкреслить суху шкіру рук та пігментні плями, якщо такі є. А ось відтінки жовтого та помаранчевого, які зазвичай вибирають дами восени, зроблять шкіру тьмяною.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Манікюр з коричневим та жовтим, фото krasotka
Манікюр з коричневим та жовтим, фото krasotka

Холодні відтінки

Через судини, що виділяються, не варто фарбувати нігті холодними відтінками, оскільки є ризик, що вони тільки підкреслять їх. Уникайте синього, зеленого, фіолетового та блакитного.

Чорний колір

Незважаючи на те, що саме французький манікюр вважається класикою, чорний колір теж не поступається популярності. Однак він дуже підступний і може наголосити навіть на найменших зморшках на руках.

Чорний манікюр, фото dreamstime
Чорний манікюр, фото dreamstime

Нагадаємо, що який колір вибереш, то й отримаєш: як за допомогою новорічного манікюру здійснити заповітне бажання.

Раніше ми повідомляли, який манікюр нізащо не можна робити на Новий Рік 2024: Зелений Дракон вас покарає.

Так само стало відомо, що він зобов'язаний дати гроші на нігтики: вчені пояснили, чому дівчатам важливо піти до салону краси.