Новий рік - казковий час, який викликає віру в дива. Тому недаремно існує безліч традицій, звичаїв, які люди з покоління в покоління дотримуються.

Деякі люди вірять, що в новорічну ніч можна притягнути в своє життя все, що забажаєте. Зробити це можна різними способами. Про те як за допомогою кольору манікюру втілити бажане, розповіла nail майстер в соціальній мережі.

Нюдовый маникюр. Фото Freepik
Нюдовый маникюр. Фото Freepik

Зелений

Головним символом Нового року є зелений дракон. Тому не дивно, що саме цей колір манікюру може принести чимало позитивних змін. Гармонія, здоров'я, спокій та мир - те, що можна притягнути в життя з приходом нового року.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Новорічний манікюр. Фото: Freepik
Новорічний манікюр. Фото: Freepik

Синій

Володарки синього манікюру зможуть отримати не лише власний розвиток, а й нові подорожі та успіх в усьому. Адже синій колір асоціюється з кольором безумовного успіху.

Новорічний манікюр. Фото: Freepik
Новорічний манікюр. Фото: Freepik

Білий

Якщо ви хочете, щоб ваше самопочуття стало спокійним та гарним, знизилася емоційність, то сміливо обирайте білий колір. Окрім цього, він стане хорошими ліками проти стресу.

Білий манікюр, фото oir.mob
Білий манікюр, фото oir.mob

Сірий

Для тих, хто хоче впевненішим, розвиватися як особистість, мати достаток та духовний спокій, варто обирати сірий колір манікюру. Адже саме він уособлює чистоту та бездоганність.

Червоний

Кохання, впевненість, сексуальність, процвітання та нові стосунки принесе 2024 рік тим жінкам, які зустрінуть свято з червоним манікюром. Адже не даремно він асоціюється з пристрастю, ніжністю та чуттєвістю.

Манікюр, фото: Pixabay
Манікюр, фото: Pixabay

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, згадаєте це перед Новим роком: секрет маринаду для курки без майонезу – все одно буде соковитою та ніжною

Раніше портал Знай інформував, святковий дух в умовах війни: як українці обирають подарунки та підтримують ЗСУ

Також наш портал повідомляв, дітям роздадуть подарунки до різдвяних та новорічних свят: як батькам подати заявку