Багато хто з нас викидають використані чайні пакетики. На перший погляд здається, що вилучити з них якусь користь неможливо, але досвідчені господині знайшли застосування.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПісля заварювання чаю пакетики не варто одразу викидати, адже існує кілька способів їх застосування у побуті. Наприклад, вони можуть зіграти роль прекрасного склоочисника або допоможуть при приготуванні деяких страв.
Лайфгак №1
Використані чайні пакетики можна використовувати для того, щоб позбавитися неприємних запахів. Наприклад, після приготування страв із рибою, цибулею та часником, можна протерти руки пакетиком чаю та запахи зникнуть.
Лайфгак №2
Забруднення на скляних та дзеркальних поверхнях можна прибрати як за помахом чарівної палички. Для цього слід використати вдруге заварений чай. Напій розпорошується на поверхню, а потім витирається насухо ганчіркою без ворсу.
Лайфгак №3
Використані чайні пакетики можуть стати в нагоді на кухні, наприклад, якщо потрібно позбавити м'ясо від жорсткості. Для цього можна використовувати маринад із неміцного чаю з додаванням вина чи води. М'ясо слід залишити у маринаді на кілька годин. В результаті воно стане ніжним та отримає дуже цікавий смак та аромат.
Раніше портал Знай повідомляв, оцет і газування позбавлять клопоту: економні лайфгаки для прибирання в туалеті.
Також наш портал інформував, ви повірите в диво: до божевілля простий трюк, який виведе з одягу найстійкіші плями.
Крім того, ми писали, маленька хитрість з великою користю: кухонний лайфгак, який спростить життя.