Прихильників гарячого чаю чимало, але не всі знають про факти, які говорять не на його користь. Тому, варто про них знати, щоб вберегти здоров'я та організм.

Про маловідомі, але небезпечні факти розповіли в "Главред".

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Вживання гарячого чаю може призвести до ряду проблем зі здоров'ям. Перша - опік слизової оболонки та горла. Як наслідок, виникає подразнення та відчуття дискомфорту. При довготривалому вживанні гарячого чаю може збільшується ризик виникнення раку стравоходу.

В умовах високої температури та фізичного навантаження, вживання гарячого чаю може негативно впливати на терморегуляцію організму.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

До чого може призвести постійне споживання

Лікарі стверджують, що є ряд досліджень, які показують як саме впливає регулярне споживання чаю та зниженням ризику діабету (2 тип), інсульту, передчасної смерті та хвороб серця. Такі результати були сформовані на основі спостережень.

Найбільш прийнятною температурою для вживання є температура тіла. При цьому ні в якому разі не рекомендують пити окріп. За бажанням можна додати молоко, якщо немає ніяких протипоказань. Але лікарі заспокоюють, що помірне вживання теплого чаю не зашкодить вашому організму.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, відстрочити старість: які продукти мають омолоджувальний ефект

Раніше портал Знай інформував, режим лінивої панди увімкнено: поширені звички на вихідних, яких краще позбутися

Також наш портал повідомляв, сезон застуд у розпалі: як збити температуру без ліків