Відстрочити старість цілком реально і допоможуть у цьому прості продукти, які доступні практично кожній людині. Про це пише інформаційний портал ua-novosti.

Блискуче волосся, міцні нігті та здорова шкіра роблять нас візуально молодшою. При цьому різні креми чи інші косметологічні засоби не настільки важливі у цьому плані, як правильне харчування.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Оливки

Цей продукт варто додати до раціону, оскільки він є натуральним антиоксидантом, який допомагає підтримувати здоров'я шкіри. Вчені впевнені, що оливки уповільнюють формування зморшок, в'янення шкіри, а також захищають її від вільних радикалів. Найбільшу користь для організму можна вилучити від якісної оливкової олії або в'ялених і ферментованих оливок.

Зелений чай

Якісний зелений чай – справжній еліксир здоров'я та молодості. У напої містяться поліфеноли, які стають на захист шкіри від руйнування та ультрафіолетового випромінювання.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зелений чай. Фото: Знай.ua
Зелений чай. Фото: Знай.ua

Ягоди

Ягоди стануть чудовим десертом, який не лише допоможе боротися зі старістю, а й з більшістю хронічних захворювань. Антоціани, що надають ягодам яскравого кольору, є сильними антиоксидантами, які підуть організму лише на користь.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, запорука здорової та красивої шкіри: фахівці дали дієві поради щодо догляду.

Також наш портал інформував, серце відмовить дуже швидко: вчені з'ясували, яка звичка знищить ваше здоров'я - "грішать" багато.

Крім того, ми писали, не кривіться, це корисно: лимон та лайм виявилися "щитом" від багатьох хвороб.