Біла ванна з часом може перетворитися на жовту та буквально лякати своїм виглядом. Така ситуація досить типова, особливо якщо не вимивати її щодня до блиску. Втім, повернути колишній вигляд ванної можна і дуже простий, пише портал ua-vestnik.

Ванна використовується щодня і згодом може сильно змінити свій вигляд. Замість білої чистоти з'явиться жовтий відтінок від бруду, ліпи та засобів гігієни. Звісно, ​​цього можна уникнути, якщо щодня видраювати її до блиску, але не всіх на це є сили та час.

Ванна, скріншот: YouTube
Ванна, скріншот: YouTube

Втім, якщо ванна втратила свій привабливий вигляд, то не варто бігти до найближчого магазину та закуповуватись дорогою побутовою хімією. Вирішити неприємну проблему можна практично без удару по гаманцю.

Як відмити ванну. Фото: скрін youtube
Як відмити ванну. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Так, необхідно запастись лимонною кислотою. Дві пачки буде цілком достатньо. У ванну слід набрати води, бажано гарячої. Важливо, щоб вода накрила рівень жовтого нальоту. Далі у воді розводимо дві пачки лимонної кислоти.

Застосовувати цей лайфгак краще перед сном, оскільки лимонної кислоти потрібен час, щоб роз'їсти жовтизну. Вранці достатньо злити воду і злегка сполоснути ванну.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скоро ця пліснява зжере і вас: як позбутися напасті у ванній без шкідливої ​​хімії і назавжди.

Також наш портал інформував, оцет і газування позбавлять клопоту: економні лайфгаки для прибирання в туалеті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ефективно позбутися вовни на речах при пранні: кілька способів господиням на замітку.