Сумка – незамінний аксесуар, який носять як жінки, так і чоловіки. Багато хто не підозрює, але деякі види сумок фактично калічать людину, провокуючи проблеми зі спиною та шиєю. Про це пише інформаційний портал lady.

Знаменитий фізіотерапевт Дуг Джонс попереджає, що деякі види сумок у прямому розумінні калічать людей, які навіть нічого не підозрюють. Наприклад, жінкам варто підбирати найлегший аксесуар та класти в нього мінімум речей. Носіння важкої сумки день у день загрожує проблемами з поставою.

Жіноча сумочка. Фото Freepik
Жіноча сумочка. Фото Freepik

За словами експерта, ще один небезпечний варіант виробу - сумка для ноутбука. Найчастіше вона носиться на одне плече і має досить велику вагу через переносний персональний комп'ютер та аксесуари до нього. Носіння сумки на одному плечі неминуче призводить до проблем із хребтом та шиєю. Сюди можна віднести і спортивний варіант сумок.

Сумка. Фото: скрін youtube
Сумка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Найбільш оптимальний варіант, який не шкодить спині – рюкзаки. Зазвичай такий аксесуар носиться на обох плечах, що дозволяє рівномірно розподілити навантаження і не фокусувати напругу на одній області.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, правда і брехня про бабусині страхи: експерти розвінчали міфи про зимові прогулянки без шапки.

Також наш портал інформував, брудні спонжі, наволочки та міцелярна вода на шкірі: популярні звички, що старять ваше обличчя.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, коштують як крило літака і не допомагають: чому лікарі не радять самостійно приймати полівітаміни.