Суп - це рідка страва, яка є в нашому раціоні завжди - незалежно від інгредієнтів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТому іноді важливо дізнатися, що відбувається з нашим організмом, якщо вживати його щодня. Фахівці намагалися це пояснити. Про це повідомляє
Дієтолог Меггі Міхальчик зазначає, що насамперед покращується здоров'я кишечника. А все через клітковину в супах, вона підходить для травлення та насичення. Крім того, якщо суп приготований на м'ясному бульйоні, страва може стати "серйозним" джерелом білка. Буде краще, якщо туди буде включено ще рибу, курку чи тофу.
Курячий суп, зокрема, має протизапальні якості, тому він дуже гарний при застуді. Але все одно найкориснішим вважається овочевий. А все через різноманітність мінералів, вітамінів та біологічно активних рослинних сполук. Це ще один спосіб підтримувати стабільний водний баланс організму, а також сприяти схуднення через більше відчуття ситості, ніж у твердої їжі.
Хоча все ж таки є ймовірність, що супом можна просто не наїстися, якщо там немає білка, складних вуглеводів. Можна додавати насичені жири (корисні для серця) - густі вершки замість бульйону, наприклад.
Нагадаємо, що робити, якщо гриби гірчать після приготування: золоті поради, завдяки яким "улов" буде ідеальним
Як повідомляв "Знай.uа", почніть пити капустяний сік вже зараз і через 2 тижні ви не впізнаєте свого організму: першим полегшиться гастрит
Знай.ua писав, цей істинно український продукт убереже вам від хвороб: чим насправді корисно сало - навіть при бронхіті