Популярні продукти, які є в раціоні багатьох людей, можуть впливати на психічне здоров'я, зокрема, провокувати депресію. Вживання якої їжі слід обмежити, говориться на порталі lady.

Фахівці провели масштабне дослідження за участю кількох тисяч добровольців і з'ясували, що їжа, що присутня у щоденному раціоні, може негативно впливати на психічне здоров'я людини.

Їжа. Фото: скрін youtube
Їжа. Фото: скрін youtube

Так, рекомендується обмежити споживання різноманітного фаст-фуду, солодких кондитерських виробів та покупної випічки. Експерти зазначають, що якщо в раціоні багато такої їжі, то людина може ставати агресивною, тривожною та зростає ризик депресії.

Прийом їжі. Фото: скрін youtube
Прийом їжі. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Для появи негативних наслідків від цих продуктів досить менше ніж місяць регулярного вживання. Фахівці відзначають, що головною причиною такого ефекту є трансжири, які містяться в солодощах і фаст-фуді.

Трансжири дуже погано освоюються організмом і осідають у внутрішніх органах. В результаті може з'являтися зайва вага та підвищуватись рівень холестерину.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, відмовтеся, поки не пізно: стало відомо про небезпеку вершкового масла.

Також наш портал інформував, улюблений напій може стати небезпечним: продукти з якими не можна поєднувати каву.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як подолати залежність від солодощів: прості та ефективні поради від дієтологів.