Посуд, який використовується щодня, швидко зношується і на ньому з'являються неприємні подряпини. Втім, це не привід розлучатися з улюбленими тарілками чи чашками, адже є спосіб відновити їх. Що для цього потрібно, пише Sante Plus.

З-за подряпин посуд тьмяніє, виглядає брудним і неприємним. З'являється бажання позбутися таких тарілок, проте проблему все ж таки можна виправити досить простим способом.

Посуд. Фото: скрін youtube
Посуд. Фото: скрін youtube

Насамперед потрібно взяти зубну пасту. Може для деяких господарок це стане несподіванкою, але пасту можна використовувати не тільки для підтримки гігієни ротової порожнини, але і для вирішення деяких побутових завдань.

Рекомендується використовувати зубну пасту, що відбілює. Засіб слід видавити на тарілку та протерти посуд вологою тканиною круговими рухами. Щоб досягти ефекту відновлення посуду, потрібно вибирати саме білу пасту, а не кольорову.

Зубна паста, скріншот з відео
Зубна паста, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

Тканину слід промити кілька разів, а потім знову протерти тарілку, доки подряпини перестануть бути видимими для очей. Замість тканини можна використовувати м'яку губку, але діяти потрібно акуратно.

За словами експертів, цей лайфгак є найбільш ефективним для фарфорових тарілок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як прати шкарпетки, щоб були як нові: простий лайфгак, який варто взяти на озброєння.

Також наш портал інформував, як легко позбутися запахів, що в'їлися, в харчовому контейнері: способи, які врятують від біди.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як впоратися з пліснявою в холодильнику, не витративши жодної копійки: безвідмовні лайфгаки.