Уповільнити процес старіння під силу кожній людині, якщо докласти небагато зусиль. Продовжити молодість допоможуть прості правила харчування. Про це повідомляє ресурс Eat This, Not That.

Перше, що потрібно запам'ятати людям, які хочуть продовжити молодість – у раціоні має бути достатньо клітковини. Харчові волокна допоможуть знизити ризик захворювань серця, діабету другого типу і розвитку онкології.

Прийом їжі. Фото: скрін youtube
Прийом їжі. Фото: скрін youtube

Після 30 років тіло починає втрачати м'язову масу, і цей процес тільки посилюється з віком. Зберегти здорову м'язову масу допоможе дієта з високим вмістом білка та силові тренування.

Рослинна їжа позитивно впливає організм і допомагає уповільнити процес старіння. Зокрема, така їжа допомагає стабілізувати рівень ліпідів, кров'яний тиск та сприяє втраті ваги.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Прийом їжі. Фото: скрін youtube
Прийом їжі. Фото: скрін youtube

Також слід врахувати, що ультрароблені продукти прискорюють процес старіння організму. Тому в раціоні має бути мінімум сосисок, бекону та іншої їжі із цієї категорії. Експерти зазначають, що такі продукти містять багато цукру, насичених жирів, калорій та інших речовин, які не додадуть здоров'я.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, організм віддячить: чому дієтологи радять їсти страви з картоплі лише у свята.

Також наш портал інформував, регулярно купуємо їх для себе та рідних: експерти попередили про найнебезпечніші продукти з супермаркету.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дієтологи назвали найкорисніший хліб, який можна знайти у супермаркеті: фігурі не зашкодить.