Чого чекати?

Сьогодні в Кабінеті Міністрів України повідомили про особливий режим проведення святкування Великодня і продовження загальноукраїнського карантину. Нові умови для українців озвучив особисто прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Кабінет міністрів, фото: 112.ua
Кабінет міністрів, фото: 112.ua

Режим на Великдень і загальний карантин

Новина була озвучена в ході засідання Уряду, що стартувало сьогодні, 21 квітня, о 13:00.

"Особливу обачність та свідоме ставлення ми маємо показати в період травневих свят та Великодня. В ці дні ми закликаємо людей залишатися вдома. Масові скупчення людей можуть призвести до нової хвилі захворювання коронавірусом", - повідомив прем'єр-міністр України.

Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)
Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Загальний же карантин продовжено до 30 червня.

"Уряд продовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації і, відповідно, карантину. Цей режим, в першу чергу, стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії", - зазначає Денис Шмигаль.

Карантин, Київ - фото Знай.ua
Карантин, Київ - фото Знай.ua

Як відзначив прем'єр-міністр, коронавірус вже забрав тисячі життів наших громадян і лише наша обачність та вакцинація зможуть його зупинити.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.