Які питання розглянуть в сесійній залі?

Новина Голови ВРУ Дмитра Разумкова про кварцування сесійної зали і суворе попередження депутатів про дотримання маскового режиму – саме з цього 12 квітня розпочалося засідання Погоджувальної ради. Про заплановані ж на найближчі засідання питання очільник Парламенту повідомив в ході брифінгу. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Спочатку "земля", а решта питань – в черзі

На початку брифінгу Голова Верховної Ради повідомив, що цього тижня Парламент працюватиме в пленарному режимі.

"І, паралельно з тим, майже всі фракції звернулися і взяли підписні листи з різних питань – я думаю, що завтра може бути навіть 2 позачергових засідання. Тому що і один підписний лист, і інший зібрали понад 150 підписів народних депутатів. Тому думаю, що ми завтра працюватимемо до вечора – можливо, навіть до пізнього", - зазначив в ході виступу Дмитро Разумков.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Розповів він і про те, які питання розглядатимуться цього тижня.

"Це законопроект № 2194. На жаль, ми не можемо вийти з цього законопроекту для того, щоб розглянути важливі закони, пов'язані з коронавірусом та іншими важливими аспектами життя нашої держави – допомоги бізнесу і людям. Але, я впевнений, що в подальшому ми або завершимо розгляд цього питання, або в рамках позачергових народні депутати звернуться саме з такої ініціативи", - зазначає Голова Парламенту Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков, Верховна Рада - фото rada.gov.ua
Дмитро Разумков, Верховна Рада - фото rada.gov.ua

Нагадаємо, проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин № 2194 Верховна Рада почала розглядати ще на минулому пленарному тижні.

Процес його розгляду затягнувся, внаслідок внесення сотень правок, які парламентарі мають розглянути.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua повідомляв, що процес вакцинації в Україні кардинально зміниться – у МОЗ назвали нові вимоги.